G.P.Computers


Hoe houdt ik veel van mijn geinstalleerde programma's op mijn pc up to date?

Voor verschillende programma's die je in verloop van tijd op je pc hebt geinstalleerd via internet kan je gemakkelijk up to date houden met een vrij simpel programma.

Surf naar de website Ninite.

Op deze website vindt je een lijst met verschillende nuttige programma's die velen onder ons dagelijks gebruiken, er staan misschien zelfs programma's tussen waar je al eens naar op zoek geweest bent maar niet gevonden hebt of niet durfde te installeren daar je niet wist of dit programma wel te vertrouwen was of niet.

De programma's zijn opgedeeld in verschillende categorieën zoals:
Web Browsers
Messaging
Media
Runtimes
Imaging
Documents
Security
File Sharing
Online Storage
Other
Utilities
Compression
Developer Tools

In deze lijst kan je de programma's aanvinken die je reeds op je pc geinstalleerd hebt en je kan ook de programma's die je nog wilt op je pc installeren aanvinken. Er staat geen limiet op. Je kan alle programma's aanvinken, dit is wel niet aan te raden daar er sommige programma's zijn die je totaal niet gebruikt.

Het interessante in het gebruik van deze website is, dat sommige van deze nuttige software, indien je dit rechtstreeks van de website van de maker download, dat ze je extra niet gewenste software, toolbars of dergelijke laten installeren en het programma die je download van deze website onderdrukt deze niet gewenste software zodat enkel het gevraagde programma op je pc geinstalleerd wordt en al de niet gewenste dingen niet geinstalleerd worden.
Dit zorgt ervoor dat je pc cleaner blijft! Het is wel zo, indien je reeds enkele van deze programma's geinstalleerd hebt en je die ongewenste software mee hebt geinstalleerd, dat deze niet wordt verwijderd! Het update enkel het gevraagde programma en verwijdert niks van je pc!